Най-голямата верига лечебни заведения у нас- част от групата  Булфарма“,

...
Най-голямата верига лечебни заведения у нас- част от групата  Булфарма“,
Коментари Харесай

Болниците от групата на „Булфарма“ със социална инициатива през летните месеци

Най-голямата верига лечебни заведения у нас- част от групата  „ Булфарма “, инициира обществена акция в разгара на летния сезон. През миналия месец юли и сегашния август, и септември, всеки пациент признат или изписан от лечебните заведения част от групата, намиращи се в София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Велинград и Пещера получава гратис бутилка изворна вода от 1.5л. като знак на здравето. Инициативата има за цел да подсети, че постоянната консумация на вода е от извънредно значимо значение за вярното действие на организма изключително през летните месеци за отбягване на дехидратация на тялото и последващите от нея здравословни проблеми.


Пациентка получава бутилка изворна вода " Бачково " след сполучливото си лекуване и изписване от Клиника в УМБАЛ " Софиямед ".

Кампанията за разпределяне на бутилки с изворна вода се осъществя на територията на всички клиники и отделения на лечебните заведения „ Софиямед “-гр.София, „ Пълмед “-гр.Пловдив, „ Бургасмед “-гр. Бургас, „ Здраве “-гр.Пазарджик, „ Здраве “-гр.Велинград и „ Проф.д-р Д.Ранев “-гр. Пещера, а главен донор е Изворна вода „ Бачково “.



Пациентка от бургаската болница на групата получава изворна вода при приема си в лечебното заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР